top of page

Verzenden & retourneren

Het is mogelijk om uw bestelling te annuleren als deze nog niet is verzonden. Neem contact met ons op en wij zullen u helpen. Als uw bestelling is verzonden, moet u de producten retourneren om een ​​terugbetaling te ontvangen. Het is niet mogelijk om uw bestelling te wijzigen nadat deze is ingediend. Dit omvat ook het wijzigen van het formaat of de kleur van een product, het verwijderen van een item, het wijzigen van het afleveradres of de betaalmethode

Alle pakketten worden verzonden met BPOST. Ik streef ernaar jouw bestelling binnen 2 dagen na het afronden van het bestel- en betaalproces uit te leveren.

Wat als ik niet thuis ben als de postbode mijn pakje komt leveren?

Als je je leveringsvoorkeuren hebt ingesteld, zal je pakje geleverd worden volgens je voorkeur (in een Afhaalpunt of Pakjesautomaat, op een veilige plaats, bij je buur).

Heb je je leveringsvoorkeuren nog niet ingesteld, dan steekt je postbode een afwezigheidsbericht in je brievenbus. Je pakje is dan nog niet meteen beschikbaar. Je ontvangt nog een e-mail wanneer je je pakje kan afhalen in het Afhaalpunt. Met het afwezigheidsbericht kan jij of iemand anders je pakje binnen de 14 kalenderdagen afhalen in het Afhaalpunt vermeld op het afwezigheidsbericht.

Je hebt 14 dagen bedenktijd

Indien je bij keramiekmeteenhart.be een bestelling hebt geplaatst, kun je deze binnen 14 dagen ruilen of retourneren: de zogenaamde ‘afkoelingsperiode’. Je maakt dan gebruik van het herroepingsrecht zoals dat in de algemene voorwaarden is vastgelegd. Om van deze regeling gebruik te maken is het wel van belang dat het bestelde compleet is en in de oorspronkelijke, onbeschadigde verpakking zit. 


Verpakkingen die beschadigd of incompleet zijn, komen niet voor ruilen, retour of terugbetaling in aanmerking. Helaas moeten we hier streng in zijn.  Versturen van keramiek houdt altijd een risico op schade in. Keramiek met een hart kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade veroorzaakt tijdens de verzending door B-post. Mocht je een beschadigde verpakking ontvangen, vermeld dit dan binnen het uur van ontvangst door 1 of meerdere foto’s door te mailen naar lut.quintelier@telenet.be .

Heb je vragen over de mogelijkheid tot het ruilen of tourneren van uw aankoop, neem dan hier contact op met ons.

Hoe te handelen

Stap 1
Kijk goed na of hetgeen je wilt retourneren of ruilen compleet en onbeschadigd is.

Stap 2
Neem contact op met behulp van het retourformulier en meldt dat je een geleverde bestelling retour wilt sturen of een bepaald product wilt ruilen.

Verzend jouw product aan:

Keramiekmeteenhart
B – Lelieweg 7
3140 Keerbergen - BE

Verpak de goederen goed om schade tijdens transport te voorkomen.

Stap 3
Voeg in een envelop een kopie van de factuur, of een briefje met minimaal het factuurnummer, jouw naam en adres toe. Ook graag de reden waarom je de bestelling retour stuurt. Dit kans ons helpen onze klanten in de toekomst beter van dienst te zijn. Geef tot slot aan of je het aankoopbedrag retour wilt hebben (en op welke rekening) of dat je het product wilt ruilen. Indien dat laatste het geval is graag aangeven welk product je dan wilt ontvangen.

 

Stap 4
Na ontvangst van jouw retourzending, sturen wij direct jouw nieuwe artikel(en) op of storten zo snel mogelijk maar in elk geval binnen 14 dagen het aankoopbedrag op jouw rekening terug. Indien de keramiek beschadigd aankomt kan er geen terugbetaling voldaan worden.

 

Stap 5
Indien wij een zending retour ontvangen welke niet aan de gestelde voorwaarden voldoet, zal deze direct retour afzender worden gestuurd. Ook zendingen die geen kopie-factuur of factuurnummer bevatten kunnen we niet in behandeling nemen. Indien de afzender van het retour niet bekend is, zal de retour als niet ontvangen beschouwd worden. Deze kan ook niet worden verwerkt.

 

Kosten retour
Eventuele kosten voor het retoursturen van een of meerdere artikel(s) komen voor eigen rekening. Indien je kiest voor terugstorting van het aankoopbedrag, dan wordt het volledige aankoopbedrag, inclusief reeds betaalde verzendkosten, teruggestort op jouw rekening.

bottom of page